Suomessa ainutlaatuinen testauskoulutus

Ohjelmistotestauksen ja laadunvarmistuksen merkitys tärkeänä osana ohjelmistokehitysprosessia on kasvanut viime vuosien aikana. Yrityksissä on huomattu, että hyvin suunniteltu ja toteutettu testaus sekä laadunvarmistus tarjoavat kilpailuetua ohjelmistomarkkinoilla.

TestPro syventää ammatillista osaamistasi, sillä ohjelman aikana osallistut monipuoliseen testauskoulutukseen. Koulutuksesta vastaa testausalalla laajalti tunnettu Knowit Oy:n Kari Kakkonen. Koulutus on Suomessa ainutlaatuinen, ja sen tavoitteena on lisätä ammatilliseen profiiliisi aimo annos hyödyllistä osaamista. Koulutukset järjestetään Espoossa.

Mitä koulutus sisältää

Ohjelmaan kuuluu 22 yhteistä koulutuspäivää, joiden aikana käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

  • ISTQB Foundation in Software Testing + sertifiointikoe
  • ISTQB Foundation Extension Agile Tester + sertifiointikoe
  • Testausautomaatio ja välinetuki
  • Testitapaussuunnittelu
  • Tutkiva testaus
  • Ei-toiminnallinen testaus
  • Testausprosessin kehittäminen

Koulutukset järjestetään 4.11.2014 – 22.5.2015 välisenä aikana. Osallistuminen ohjelmaan ja koulutuksiin on maksutonta.

Lue lisää: Työtehtävät | Hae nyt!

Kysy lisää TestPro-ohjelmasta!
Kuva: yhteyshenkilö MAR
Marika Vesma
Ohjelmajohtaja
050 390 9788

Kysy lisää ohjelmasta!
Harri Schroderus
Projektipäällikkö
050 540 2735

Yhteistyössä
F.E.C.-logo
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Upea mahdollisuus yhdistää koulutus ja työkokemus

”Minulle jäi todella hyvä vaikutelma TestPro-ohjelmasta. Prosessi eteni selkeästi ja ripeästi haastatteluista loppusuoralle saakka. Koulutus ja työkokemus tukevat toisiaan upeasti. Innoittaja itselleni oli myös hyvä yhteishenki niin harjoittelu- ja koulutusyrityksessä kuin opiskelijoiden kesken.

Olen kasvatustieteen maisteri ja suoritin erikoistumisopintoni tietotekniikassa. Olen työskennellyt erilaisissa teknisissä tehtävissä toistakymmentä vuotta. Minulla ei ollut IT-alan tutkintoa eikä aiempaa kokemusta testauksesta, mutta työkokemukseni ja innostukseni IT-alaa kohtaan sekä käytettävyyskeskeinen ajatteluni auttoivat minua pääsemään koulutusohjelmaan ja kehittymään siinä. Nykyisin toimin ohjelmistotestaajana siinä yrityksessä, missä tein Testpro-harjoittelun.

Jos tuotteiden käytettävyys ja laatu ovat lähellä sydäntäsi, niin testaus voi olla sinun hommasi. Aito innostus ja kiinnostus mihin tahansa asiaan ovat lähtökohta päämäärään pääsemiseksi. ”

Kati Nevantaus
Ohjelmistotestaaja

 

YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Jukka Hakkarainen, testauspäällikkö, tiiminvetäjä – Maatalouden Laskentakeskus Oy

”Voimme suositella ohjelmaa muillekin yrityksille. Erityisesti kiitämme sujuvaa kommunikaatiota ja kattavaa koulutuspakettia, joka on hyvin painotettu ja kehittyy jatkuvasti yritysten ja osallistujien toiveiden mukaan. Ohjelma helpottaa ohjelmistotestaajien rekrytointia. Varsinaista työsopimusta solmittaessa ohjelman loppuvaiheessa koulutettava on jo päässyt hyvin sisälle talon tavoille, oppinut työskentelemään tiimissä ja hallitsee testauksessa tarvittavia taitoja.”