Näin haet

Ohjelman hakuaika on päättynyt!

Hae mukaan ja kehity ohjelmistotestauksen ammattilaiseksi! Ohjelmaan valitaan henkilöt, joille löydämme sopivan yhteistyöyrityksen.

Jätä hakemuksesi nyt, sillä esivalinnat ovat jo käynnissä! Hakuaika päättyy 2.10.2014.

Näin haet

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa  www.te-toimisto.fi/koulutushaku (koulutusnumero: 656495) tai omassa TE-toimistossasi
  2. Täytä tietosi myös tämän sivuston Hae nyt-linkin kautta, sillä sinut kutsutaan haastatteluun tämän hakemuksen perusteella.

Kuka voi hakea ohjelmaan?

Sinun ei tarvitse olla ohjelmistotestauksen valmis osaaja – oleellista on vahva motivaatiosi ja halu kehittyä alan osaajaksi. Sinulla tulee kuitenkin olla koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen perustuvaa IT-alan osaamista. Koulutustaustaltasi voit olla esim. IT-tradenomi, AMK-insinööri tai DI. Etsimme sinulle tehtäväroolin, joka parhaiten vastaa taustojasi sekä kiinnostuksen kohteitasi.

TestPro on työhallinnon rahoittama F.E.C. (Further Educated with Companies) -ohjelma. Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä, irtisanomisuhan alla, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet työttömänä työnhakijana.

Koulutus järjestetään F.E.C. – Further Educated with Companies -mallilla

TestPro on työhallinnon rahoittama F.E.C. – Further Educated with Companies -koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä. Ohjelmaan kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting Oy.

Saranen Consulting Oy on osa Barona-konsernia.

www.barona.fi | www.saranen.fi

 

Kysy lisää TestPro-ohjelmasta!
Kuva: yhteyshenkilö MAR
Marika Vesma
Ohjelmajohtaja
050 390 9788

Kysy lisää ohjelmasta!
Harri Schroderus
Projektipäällikkö
050 540 2735

Yhteistyössä
F.E.C.-logo
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Upea mahdollisuus yhdistää koulutus ja työkokemus

”Minulle jäi todella hyvä vaikutelma TestPro-ohjelmasta. Prosessi eteni selkeästi ja ripeästi haastatteluista loppusuoralle saakka. Koulutus ja työkokemus tukevat toisiaan upeasti. Innoittaja itselleni oli myös hyvä yhteishenki niin harjoittelu- ja koulutusyrityksessä kuin opiskelijoiden kesken.

Olen kasvatustieteen maisteri ja suoritin erikoistumisopintoni tietotekniikassa. Olen työskennellyt erilaisissa teknisissä tehtävissä toistakymmentä vuotta. Minulla ei ollut IT-alan tutkintoa eikä aiempaa kokemusta testauksesta, mutta työkokemukseni ja innostukseni IT-alaa kohtaan sekä käytettävyyskeskeinen ajatteluni auttoivat minua pääsemään koulutusohjelmaan ja kehittymään siinä. Nykyisin toimin ohjelmistotestaajana siinä yrityksessä, missä tein Testpro-harjoittelun.

Jos tuotteiden käytettävyys ja laatu ovat lähellä sydäntäsi, niin testaus voi olla sinun hommasi. Aito innostus ja kiinnostus mihin tahansa asiaan ovat lähtökohta päämäärään pääsemiseksi. ”

Kati Nevantaus
Ohjelmistotestaaja

 

YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Jukka Hakkarainen, testauspäällikkö, tiiminvetäjä – Maatalouden Laskentakeskus Oy

”Voimme suositella ohjelmaa muillekin yrityksille. Erityisesti kiitämme sujuvaa kommunikaatiota ja kattavaa koulutuspakettia, joka on hyvin painotettu ja kehittyy jatkuvasti yritysten ja osallistujien toiveiden mukaan. Ohjelma helpottaa ohjelmistotestaajien rekrytointia. Varsinaista työsopimusta solmittaessa ohjelman loppuvaiheessa koulutettava on jo päässyt hyvin sisälle talon tavoille, oppinut työskentelemään tiimissä ja hallitsee testauksessa tarvittavia taitoja.”