Kehittymistäsi tukevat mielenkiintoiset työtehtävät

Tulevat työtehtäväsi määräytyvät osaamistaustasi sekä kiinnostuksesi mukaan. Ohjelman alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen opinto- ja kehittymissuunnitelma.

Tarjolla monenlaisia työtehtäviä

Taustasi ja mielenkiintosi mukaan voit toimia rekrytoivassa yrityksessä ohjelmistoalan eri tehtävissä. Voisiko seuraava työtehtäväsi olla esimerkiksi:

  • Test Designer
  • Test Automation Engineer
  • Game  Tester
  • Agile Tester
  • Software developer
  • Verification Trainee
  • QA Engineer

Uusia osaajia rekrytoimassa mm.:

Koulutussopimus ohjelman ajalle

Rekrytointiohjelmassa työskentelet kokopäiväisesti rekrytoivassa yrityksessä. Ohjelman ajalle solmit yrityksen kanssa koulutussopimuksen. Sopimuksen tavoitteena on, että sinä ja yritys solmitte rekrytointiohjelman jälkeen vakituisen työsuhteen.

Sinulle maksetaan ohjelman ajalta sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta. Ohjelmaan kuuluu viikon mittainen lomajakso.

Lue lisää: Koulutus | Hae nyt!

 

Kysy lisää TestPro-ohjelmasta!
Kuva: yhteyshenkilö MAR
Marika Vesma
Ohjelmajohtaja
050 390 9788

Kysy lisää ohjelmasta!
Harri Schroderus
Projektipäällikkö
050 540 2735

Yhteistyössä
F.E.C.-logo
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Upea mahdollisuus yhdistää koulutus ja työkokemus

”Minulle jäi todella hyvä vaikutelma TestPro-ohjelmasta. Prosessi eteni selkeästi ja ripeästi haastatteluista loppusuoralle saakka. Koulutus ja työkokemus tukevat toisiaan upeasti. Innoittaja itselleni oli myös hyvä yhteishenki niin harjoittelu- ja koulutusyrityksessä kuin opiskelijoiden kesken.

Olen kasvatustieteen maisteri ja suoritin erikoistumisopintoni tietotekniikassa. Olen työskennellyt erilaisissa teknisissä tehtävissä toistakymmentä vuotta. Minulla ei ollut IT-alan tutkintoa eikä aiempaa kokemusta testauksesta, mutta työkokemukseni ja innostukseni IT-alaa kohtaan sekä käytettävyyskeskeinen ajatteluni auttoivat minua pääsemään koulutusohjelmaan ja kehittymään siinä. Nykyisin toimin ohjelmistotestaajana siinä yrityksessä, missä tein Testpro-harjoittelun.

Jos tuotteiden käytettävyys ja laatu ovat lähellä sydäntäsi, niin testaus voi olla sinun hommasi. Aito innostus ja kiinnostus mihin tahansa asiaan ovat lähtökohta päämäärään pääsemiseksi. ”

Kati Nevantaus
Ohjelmistotestaaja

 

YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Jukka Hakkarainen, testauspäällikkö, tiiminvetäjä – Maatalouden Laskentakeskus Oy

”Voimme suositella ohjelmaa muillekin yrityksille. Erityisesti kiitämme sujuvaa kommunikaatiota ja kattavaa koulutuspakettia, joka on hyvin painotettu ja kehittyy jatkuvasti yritysten ja osallistujien toiveiden mukaan. Ohjelma helpottaa ohjelmistotestaajien rekrytointia. Varsinaista työsopimusta solmittaessa ohjelman loppuvaiheessa koulutettava on jo päässyt hyvin sisälle talon tavoille, oppinut työskentelemään tiimissä ja hallitsee testauksessa tarvittavia taitoja.”