Jätä yhteydenottopyyntö

Uusia osaajia nopeasti ja joustavasti

Etsitkö motivoitunutta ja kehittymishaluista ohjelmistotestaajaa? TestPro -ohjelman kautta voit löytää yritykseesi testauksen tulevan huippuosaajan.

Osaajia juuri teidän tarpeeseenne

Rekrytoivan koulutusohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting, jonka rekrytointiasiantuntijat kartoittavat kanssanne henkilöstötarpeenne. Sen jälkeen he osaavat ehdottaa tarpeisiinne sopivia, kehittyviä ammattilaisia. Koulutukset suunnitellaan ja järjestetään yhdessä Knowit Oy:n kanssa.

Henkilö voi työskennellä esimerkiksi seuraavissa rooleissa:

  • ohjelmistotestaaja
  • testauskonsultti
  • automaatiotestauksen asiantuntija
  • testauspäällikkö
  • ohjelmistoalan asiantuntija tai ohjelmoija

Rekrytointi ilman lisäkustannuksia

TestPro koulutus kestää seitsemän kuukautta, ja valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksenne tehtävissä. Ohjelman päättyessä talossanne on valmiiksi perehdytetty ja sertifioitunut osaaja, jonka voitte palkata työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia.

TestPro tarjoaa yrityksellesi nopean ja kustannustehokkaan rekrytointikanavan. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Saranen Consulting on osa Barona Groupia, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Lisätietoa Saranen Consultingin toiminnasta Saranen.fi ja Barona Groupista Barona.fi.

Kysy lisää TestPro-ohjelmasta!
Kuva: yhteyshenkilö MAR
Marika Vesma
Ohjelmajohtaja
050 390 9788

Kysy lisää ohjelmasta!
Harri Schroderus
Projektipäällikkö
050 540 2735

Yhteistyössä
F.E.C.-logo
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Upea mahdollisuus yhdistää koulutus ja työkokemus

”Minulle jäi todella hyvä vaikutelma TestPro-ohjelmasta. Prosessi eteni selkeästi ja ripeästi haastatteluista loppusuoralle saakka. Koulutus ja työkokemus tukevat toisiaan upeasti. Innoittaja itselleni oli myös hyvä yhteishenki niin harjoittelu- ja koulutusyrityksessä kuin opiskelijoiden kesken.

Olen kasvatustieteen maisteri ja suoritin erikoistumisopintoni tietotekniikassa. Olen työskennellyt erilaisissa teknisissä tehtävissä toistakymmentä vuotta. Minulla ei ollut IT-alan tutkintoa eikä aiempaa kokemusta testauksesta, mutta työkokemukseni ja innostukseni IT-alaa kohtaan sekä käytettävyyskeskeinen ajatteluni auttoivat minua pääsemään koulutusohjelmaan ja kehittymään siinä. Nykyisin toimin ohjelmistotestaajana siinä yrityksessä, missä tein Testpro-harjoittelun.

Jos tuotteiden käytettävyys ja laatu ovat lähellä sydäntäsi, niin testaus voi olla sinun hommasi. Aito innostus ja kiinnostus mihin tahansa asiaan ovat lähtökohta päämäärään pääsemiseksi. ”

Kati Nevantaus
Ohjelmistotestaaja

 

YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Jukka Hakkarainen, testauspäällikkö, tiiminvetäjä – Maatalouden Laskentakeskus Oy

”Voimme suositella ohjelmaa muillekin yrityksille. Erityisesti kiitämme sujuvaa kommunikaatiota ja kattavaa koulutuspakettia, joka on hyvin painotettu ja kehittyy jatkuvasti yritysten ja osallistujien toiveiden mukaan. Ohjelma helpottaa ohjelmistotestaajien rekrytointia. Varsinaista työsopimusta solmittaessa ohjelman loppuvaiheessa koulutettava on jo päässyt hyvin sisälle talon tavoille, oppinut työskentelemään tiimissä ja hallitsee testauksessa tarvittavia taitoja.”